Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår kväll..

Igår kväll älskade vi, jag vet att du tänker gjorde vi?
I mina tankar och i min kropp gjorde vi det!

I mina tankar upplevde vi kärleken, närheten och lyckan!
Vi gav varandra kvällen och natten

Och nu på morgonen väcktes vi av solen strålar på våra nakna kroppar.
Blunda och du känner hur tätt vi ligger.

Blunda och känn min hand i din.
Blunda och känn hur jag kände det igår!




Fri vers av Angel of love
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-16 05:49



Bookmark and Share


  ULJO
Kärlek i dina ord, så mycket kärlek
2013-03-16

  JanShaman
Sinnligt och underbart...jag blundar och drömmer.
2013-03-16

  ResenärGenomLivet VIP
I tanken kan allt hända...
2013-03-16

    ej medlem längre
längtan...
2013-03-16

  Lars Hedlin
Blunda och känn ;) Bara det säger allt..Vackert...
2013-03-16

    ej medlem längre
Underbart vacker bild som målas upp i huvudet när man blundar och känner efter. Solens strålar som värmer, ett par händer i varandra. :) <3
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love