Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäckland

Snäckor, strand:
hav och sand
vandring i
din sommars land

drivved, tång
dynkullsgång
evighetens dag
är lång


Stunden är
ständigt här
också nu
när isen bär

fortsätt gå
möt mig så
Sommarlandet
blommar då













Bunden vers (Rim) av Peter Olausson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-03-16 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
2013-03-25

  Suss Petersson
Vilken härlig ton det är ...som en visa av glädje
2013-03-17

  Ingela Svenson VIP
åh, man längtar dit..
2013-03-17

  ULJO
Underbar naturpoesi
2013-03-16

  Piann VIP
Vacker hylling
till både natur och kärlek
2013-03-16

    ej medlem längre
Behagligt fin och hoppfull.
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP