Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feminism kontra antifeminism

Feminism kontra antifeminism
vilken svensk superschism
Livet är underligt ohederligt
varför kan inte folk gräla hederligt
De ser och hör onda saker, när det passar dem
sedan kastar de allt under samma kam

De ser och hör inte goda saker, de blundar och är döva
tar bort det som en mall på allt, för att bedröva
Man måste se varandra, om man vill tycka om varandra
men det verkar som om alla, bara vill utrota varandra
Den ena sidan verkar tycka att den andra sidan
ska vara slavar och hålla käften, kasta sina åsikter åt sidan

Det är som att räkna ett och ett är två
men för dem blir ett och ett tjugotvå
Detta gäller för feminister, antifeminister,
nazister, antinazister, rasister, antirasister,
Egoister och många många fler
det är synd att dessa är döva blundar och inte ser

Att bekämpa fel är att erkänna fel
att bekämpa det onda är att inte göra samma onda
Allt kommer tillbaks, oftast ges ingen nåd
hat föder våld, våld föder hat, hat föder hat, våld föder våld,
Men tänk om förståelse födde förståelse
då kanske världen blev förstående

Då skulle vi kunna lösa problemen
och leva tillsammans på jorden
Och vara lyckliga i alla våra dagar
men låt oss leka med tanken
Att Nordkorea är en antifeminist
Och USA en feminist

Nu rustar de upp
visar sin kam som en tupp
Varför ska inte den andre få
varför ska den ena släppa allt och gå
Nä jag vet ingen förstår mig
jag är helsnurrig

Men snälla lyssna på varandra
berättar om era problem
Lyssna titta på det
spotta inte på det
Tänk tio gånger säg sen va ni tycker
och har vi tur, kanske allting löser sig






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-16 15:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi får hoppas att det ska ordna upp sej någon gång.
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP