Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillror av ett jag

Samlar ihop

resterna
spillrorna

av det
som var jag

Söker fara mot det ljus
som utmanar
lockar

frestar mig

Vet ej
vilken storm

som fört mig hit
vid den omilda


kustens hemlighet





Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-16 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Metamorfosbävans
klara klang

det högre
lyser
bakom orden
2013-03-17

  Fredrik P. VIP

Livsföring in i hemligheten,
intressant poesi!
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln