Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ezra Pound-inspirerad dikt.


Ogjort

Det är vinden
Ogjort.
Det som är ogjort
Gjort.
Det som är gjort
och vinden är
den säger
ingenting.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip Eriksson
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-16 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip Eriksson