Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett land

Det var ett land.
Vi hade det
bara till låns.
Det var stort
det var vackert.

Varje dag
så gick vi längs grusvägarna.
Damm
det var sommar.

Vi hade det
till låns.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip Eriksson
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-09 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip Eriksson