Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra förbi

De sa att du skulle köpa en väg
men allt du köpte var din själ.
Vandra på den, vandra på den sa de
gå så långt du kan, förbi Amiens, förbi Cannes.

Vi skrattade åt snön i ditt hår,
natten mot nyår.
Vi gick hem.

Du fick inte vägen
men du visste ändå.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip Eriksson
Läst 158 gånger
Publicerad 2014-08-18 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip Eriksson