Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersnö

Lodjuret åt
och vi åkte söderut.
Snön försvann inte
och rådjuren var kvar.

Det var då
som allt stannade.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip Eriksson
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-22 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip Eriksson