Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Café Linné

Jag har aldrig suttit med en flicka på ett tak
och vi satt på Café Linnè till stängning.
Snön som föll på nyår var varm
vi spottade på den.

Jag spottade på mina vänner
ni vet hur det känns.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip Eriksson
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-27 00:26



Bookmark and Share


  ospray
Ja man vet..

2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Philip Eriksson