Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myren

Morgonen på myren
som ingen ser.
Ett ansikte som
ingen längre ser.

Det finns där
för oss
men ingen ser.

Myren växer igen
och skogen med den.




Fri vers av Philip Eriksson
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-17 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip Eriksson