Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enkla

Över oss sker det enkla
under oss det enkla.
Runt oss ingenting
inom oss ingenting.

Det är så tyst
hela tiden.
Ingenting kan finnas
där vi är.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip Eriksson
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-07 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip Eriksson