Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Du måste röra mig
Förföra mig
Smeka med dina varma fingrar
Mot min kalla hud

Du måste kyssa mig
Beröra mig
Låta din tunga virvla
Mot mitt varma

Du måste ta mig
Sluka mig
Låta dig uppfylla mig
Mot min vilja

För ibland vill jag bara släppa taget
Vara fri




Fri vers av Tess74
Läst 233 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-16 23:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
befriande fasthet
perfekt beskrivet
2013-03-20

    ettlitetknytt
Underbar!
2013-03-17

  Tino
grym text, grattis till placeringen
2013-03-17

    ej medlem längre
Beröring av känslan!
2013-03-17

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat! Applåd :)
2013-03-17

    ej medlem längre
berör..
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74