Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej kvinna!


Vill du möta mig nere på stan ikväll för jag har en

överraskning till dig

Något som du kommer att tycka mycket om

En massa kärlek tillsammans med en vacker bukett

färgglada blommor tjusigt inslagna

i sitt omfång

Och det kommer jag att ge till dig när jag för dig sjunger

på en skön sång

innan vi går in på teatern och sätter oss på de bästa platserna

uppe på balkong

Så om du vill göra mig den äran blir ingen gladare än jag?


Utan att tveka, så svarar hon

Jag ska bara slänga på mig någonting, så kommer jag

på en gång...

Ken Cassel
16/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-16 23:59



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Roligt!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel