Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag

Du sa till mig att man ska älska folk för deras brister. Jag tror dig nu.
Du sa till mig att man ska inte leva med den man vill vara med, utan man ska vara med den man inte kan leva utan. Jag tror dig nu.

Ditt hår är mörkt som natten och din hud är blek som månen, den måne som har lyst upp mitt mörka liv. Jag tackar dig för det.
Dina ögon är stora och vackra, och glimmar likt tusen galaxer på natten, lyser över mig när du ser på mig.
Din grace, din vilja och din godhet är oöverträffad likt en guds godhet till sitt barn. Din vänlighet och förlåtelse sköljer över mig som ett regn, men inget vanligt regn. Ett regn av energi, ljus och lycka som pulserar i hela min kropp varje gång en droppe nuddar. Jag söker och njuter av den, tills jag vaknar upp och inser, allt är en dröm. Och nu måste jag leva vidare utan att söka den drömmen igen.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-17 02:21



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Wow... bland den vackraste poesin jag har läst... du är så begåvad
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg