Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen hos oss

Kan du höra i mina andetag att jag längtar efter dig?
Kan du höra att jag ler ibland när vi pratar.

Jag kan höra och känna hur ditt hjärta slår för mig fast du inte är här.
Våra händer som formar sig som ett puzzel,fingrarna är bitarna som gör bilden perfekt!

Och nu strålar solen på oss och värmen kommer sprida sig.





.




Fri vers av Angel of love
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-17 06:20



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert
2013-03-17

  Ole Sunnerfjell
Ja, avstånd har ibland ingen betydelse, utan närvaron finns där grundad på kärlek
2013-03-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Varmt ,vackert förmedlat...
2013-03-17

  Rise Little One
Vackra orden som talar till hjärtat..
2013-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så varma och vackra ord...
2013-03-17

  Lars Hedlin
En sån underbar värme bevaras länge och evigt ;)
2013-03-17

    ej medlem längre
Vackert skrivet. Andetagen hörs, leendet hörs på din röst. Och värmen som sprids av solens strålar gör att vi lever. <3
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love