Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från annat håll


Du kom
bindgalet skön med
blodmassa i grinande
mungipor
Jag var
den lagbundna motsägelsen
slickade din mun ren
för att det kändes
lämpligast så

Sedan dess har inget hörts om oss
vi sprack därinne någonstans och
det som återfanns var inte av dig




Fri vers av raphaela
Läst 807 gånger
Publicerad 2006-02-23 23:19



Bookmark and Share


    Cherox
Vet inte vad det är jag känner när jag läser dessa rader. Vemod, olust, ångest. Hur som helst fångar du mig med orden. Sparar den här i minnet.
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela