Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sol och måne. en dåre diktar.









trinda solen vassa pilar

hetta ner en blomsteräng

smält min hatt av maräng

 

lata månen luta skära

dansa dimmig älvors äng

stupa spindelvävsäng




Bunden vers (Rim) av flygia
Läst 409 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-03-17 17:26



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Wow- effekt.
2013-04-02

  Stefan Albrektsson
Vilka fantastiska klangbildningar/ljud - låter som en trollformel. Jag gillar speciellt klangerna i raden: "lata månen luta skära".
2013-03-18

  Sunlight
dunkelhets skimmer
dansar dimman...

ett drömspel i dessa rader...
2013-03-17

  flygia
det är ängsälvor (målning från 1850). de var svåra på män, men den
som gett sig i lag med älvor kunde räkna med att tyna bort.
farliga väsen, enligt folktron.
2013-03-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Om jag inte mistar mig -det är oskulder som dansar vid midnatt?
- den kärlek som flyttar solen och andra stjärnor / l'amor che move il sole e l'altre stelle

2013-03-17

  Akvamarin
Som ett mantra som för mig till hemliga platser. Tycker mycket mycket om denna text.
2013-03-17

    ej medlem längre
En text så vacker och så fascinerande.
2013-03-17

  Nanna X
vackra, skira ord!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia