Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser in i vackra gröna ögon och då vet jag


Vi står i en mörk hall med osynliga tårar rinnande ner för mina kinder

Skor överallt och jag sträcker ut min hand efter din

Och du lutar dig ner mot mitt ansikte och lyfter min haka med dina fingrar

Du kysser mig mjukt och länge

Jag ryser i hela kroppen

Gåshud

Varm hud mot mina kalla kinder och trötta kropp

Du höll om mig hela natten då allt känns hopplöst och svårt

Dina lugnande andetag och strykningar längs min ryggrad tar bort den värsta smärtan

Jag tittar in i dina vackra gröna ögon som ramas in av mörka buskiga ögonbryn

Och då påminner du mig att hos dig är jag trygg

Lyssnar på dina hjärtslag tills mina ögonlock blir tunga och jag faller in i en drömvärld med änglar och demoner

Där känner jag ingenting förutom kärleken till dig







Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-17 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline