Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är där när jag somnar



Om du är där när jag somnar

vill jag sova för alltid

kasta ut mig

i tomma skogar och öppna fönster

för här inne

i mig själv

kommer mina fingertoppar

aldrig känna din kind

Om du är där när jag somnar

väljer jag att inte vakna.






Fri vers av April Benedict
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-17 22:45



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det tycker jag är tyngd i dina oprd.
2013-05-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig i sin styrka o mening
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

April Benedict
April Benedict