Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 17 mars: Kina: "Vi är också ett offer för attacker"


Obama skriker följ internationella normer

Obama skriker följ internationella normer
när de utsätts för cyberattacker i främmande former
Påstår att Kinas militär ligger bakom
men inga bevis framkommer

De påstår att högkvarteret var i
ett slitet område utanför Shanghai
Men nu tillbakavisar Kina anklagelserna
och säger som i en kärlekssaga

Vi är också utsatta för attacker
kan likväl vara andra belackare
Som gör detta för att tjäna klöver
för vem vet vad de behöver

En konflikt mellan Kina och USA är inte bra
vi behöver inte varandra bedra
Det största utvecklingslandet
och det största utvecklade landet

Ska tillgodose ömsesidiga intressen
ingen av oss behöver stressen
Vi kan hålla sams
vi behöver inte bli osams

Det är ett vackert tal
från vår kommunistiska stat
Men har USA öron att lyssna framåt
och är Kina ärliga i sitt uppsåt

Men hur kan Kina lita på USA
de är ju oftast utan ansvar
När de försöker tapetsera världen med lögner
som när de invaderade Irak med drömmar

Blix som arbetade åt FN sa:
– Att inga stora bomber fanns
Men USA gav allt en annan nyans
och hoppade in med sin falska dans

De följer inga normer regler
etik eller heder
Men alla andra ska följa deras ord
när de tycker eller tror någonting är på tok

En heder åt Kina som nu försöker
att inte allting förstöra
Så man kan alltid hoppas
att detta var första bra steget ur en världssoppa




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-18 07:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara ställer till en massa elände
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP