Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skrivkurs för Anita Goldman en vecka i slutet av februari. I Ein Karem, en by alldeles utanför Jerusalem. Den första skrivuppgiften var en palett med olika teman. Jag valde STUM.


Ein Karem 1


servetten i trasor
servetten kramad
storm av tysta ord
mage i vågor
blick ner i bord

lång lugg av gardinens ljus
vokaler i tarmar
konsonanter i strupar
händer med naglar
lång mun utan tunga

ett träd utan löv
ett träd som väntar löv
en människa som är ett träd
en människa som är vatten
en människa som är unga löv

ett eko som ekar innan ekot fötts
servett kramad av trasor
en grå sten
han är inte inne just nu säger stenen
men han återvänder





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-18 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm