Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lät pennan vandra i ASSOCIE-RINGAR om dit jag kommit.


Ein Karem 2


det heliga landet
det hela landet
det helade landet
det heliga lammet
det heliga alltet
det heliga altaret
det heliga allvaret
det veliga landet
det vanliga landet
det vänliga landet

det hemliga landet
det hemliga leendet
det hemliga livet
den hemliga livmodern
det hemliga livets moder
det heliga livsmodet
den heliga famnen
det heliga namnet
den äntliga hamnen
det heliga landet





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 268 gånger
Publicerad 2013-03-18 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm