Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett antal foton låg framför oss. Den jag fick att skriva om var en bild av EN ÄLDRE KVINNA SOM SATT I EN STOL och tittade på betraktaren. Mycket mörker men det fanns ljus.


Ein Karem 3


jag är vit i ansiktet
och svart i kläderna
mina händer ligger
blåa i knäet

se in i mina ögon
sätt dig ner här ett tag
se min fina filt
som engelsk lakrits omkring mig

det är här i mina ögon
där finns liv utan ålder
jag vävde i mörkret på vinden
tjong sa det och tjong

böjda blåa naglar har jag
ådror som går som vågor
genom mina händer
jag har händer som är hav

du som tittar på mig
bryt en bit av brödet
medan det ännu ångar
och säg mig vem du är






Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-18 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm