Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förlorat steg mot sanningen



Hon var gatans brud
rätt steg mot sanningen
ser ut som er alla
en rätt skönt steg mot dess döda
jag vet inte
mitt liv är ok
egentligen ofta väldigt underbart
men mitt samvete
är precis som det är
jag gömmer mig
i doften av mina händer
en vacker dag
du så underbart vackra
jag är beredd
jag vill bara vara
försiktigt totalt naken
för dig




Fri vers av Marvin
Läst 130 gånger
Publicerad 2013-03-18 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin