Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns för dig

Din hand skulle smeker min kind och torkar mina tårar om jag var ledsen.

Men det borde vara jag som tröstar dig, när du inte mår bra.

Dina varma vackra ögon som ser på mig, de borde inte vara fyllda med sorg de borde stråla av glädje varje dag.

Gör mig ont att jag inte kan vara hos dig, när du behöver nån.

Dina vackra ord till mig, din trygga famn som omsluter min kropp. Du ger mig allt.

Du fyller mitt hjärta med kärlek varje dag.

Jag hoppas jag ger dig lika mycket,även om du är där och jag här.

Vill så gärna krama dig nu.









Fri vers av Angel of love
Läst 436 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-18 22:17



Bookmark and Share


  ULJO
Du och dina kärleksstrofer bär mästarklass
2013-03-20

  Ninananonia VIP
Den här är så fin..
2013-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket känslor du beskriver så bra...
2013-03-19

  Nina.H
Jag önskar han läser dina dikter...du
förmedlar så mycket känslor i dina ord.
2013-03-19

    ej medlem längre
Att du sträcker ut din hand åt den som behöver den är något av det finaste som finns. Tack för din fina text, den värmer hjärtat. <3
2013-03-19

  Lars Hedlin
Känner en stor kärlek och värme...Varm kram ;)
2013-03-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken fin kärleksförklaring...att finnas för någon är underbart...
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love