Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träffar alla


Ensamhet!

I en par relation är det svårt att förstå?
trots att man ska vara 2 är man ensam likförbannat ändå!

Önskar annat liv.
Svårt ta detta kliv.
Vet vem jag vill ha i mitt nya liv.

Vill bara ha ett liv som andra
Vill vi ska vara med varandra!

Dina ögon så blå.
älskar jag att se på.

Ser himmel och hav.
Ser bara oss!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-19 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist