Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser och jag ler, mitt leende skär

Jag ser och jag ler
mitt leende skär
I min innersta sfär
förstår vad som sker

Vi föds
för att dö
Livet är en resa på gott och ont
mest på ont

Vi möter kärlek
som förvandlas
Till hatkärlek
det omvandlas

Någon hittar rätt
det är sant
Men de flesta har det inte lätt
det är sant

De flesta hittar fel
det är sant
För de söker efter mer
det är sant

Under livets gång
är vi sällan helt nöjda
Vi alla sjunger en sång
om att vi mer behöver

Vi är hungriga
nästan alltid
Bara tillfälligt stoppar girigheten
på semestern eller med tiden

Vi blir äldre närmar oss döden
vet att vi missat något på färden
Förstår att vi förverkat vårt öde
det är försent att ändra på något vi lärde

Men allt är lätt med facit i handen
det är därför världen står i brand
Och vi kommer aldrig kunna släcka den
för när vi vet är det bara askan vi ser





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 1178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-19 04:24



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Så bra Kjell-Åke...en sorglig och sann verklighet som vanligt!!!
2013-03-19

    ej medlem längre
Livet är ingen dans på rosor för de flesta.
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP