Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Packar min väska

Nu börjar veckan gå mot sitt slut och jag känner mig som ett barn på julafton!
Vet att veckan bara börjat! Men ler ändå!!

Spritter i kroppen och jag kan bara le,på fredag får jag kanske träffa dig "Boris",han som har allt som jag vill ha. <3

Packar min väska och vet att snart är jag i ett av mina himmelriken ;)
Tar på mig lätta kläder, det spelar ingen roll va jag har på mig de kommer åka av ett par gånger...

Det kommer bli varmt och svettigt men underbart :)
Kommer sova gott på fredagenkvällen efter lite vin på rummet <3




Fri vers (Fri form) av Angel of love
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-19 08:02



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Kläderna får inte plats för du har packat sååå mycket kärlek och ljuva kärlekspaket som "Boris" inte kan motstå
2013-03-20

  Ninananonia VIP
:) mysigt :)
2013-03-19

  Ljusletaren
Lycka till och din gläjde fyller mitt bröst.
Ha det så ljuvligt kära du :-)
/kram
2013-03-19

  Lars Hedlin
Fint skaldat!
2013-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
Glad förväntan...
2013-03-19

    ej medlem längre
Resglädje... ha det fint...!
2013-03-19

    ej medlem längre
Smittar av sig sådan glädje - väskan full
2013-03-19

  Nina.H
Härlig resa med så mycket energi i bagaget!!
2013-03-19

    ej medlem längre
glädjeskutt, he makes you happy..:))
2013-03-19

    ej medlem längre
"Boris" blir nog också glad när du kommer. ;)
2013-03-19

    ej medlem längre
fin..förväntansfull
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love