Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 17 mars: Mobilen exploderade


Akta er för mobilen

Akta er för mobilen
den har förändrat livsstilen
Kunde vara god
men är nog mest ond

Näthatet flödar friskt
när man utan risk
Skaffar sig ett anonymt abonnemang
skickar sen hat via sms med ett fegt engagemang

Vi sabbar själva mjukvaran
genom att bli giftiga som en waran
Med råttgiftet dödar vi sen
det goda för mottagaren på den andra sidan

Hårdvaran själva mobilen själv
han kan ingenting göra åt vår själ
När mobilen exploderar är det inte vårt fel
utan företaget som tillverkat varje beståndsdel

Men som vanligt skyller de ifrån sig
precis som du med ditt fega anonyma spel
Samsung är ett i detta fall oansvarigt företag
precis som den anonyme sms:arens bidrag

Så överväger mobilens fördelar
dess nackdelar
Tillgänglighet och medvetenhet
kontra feg elakhet och annan orenhet

Företagen jublar åt alla fördelar
kan avpollettera anställda service medarbetare
Den mobbade och utsatte gråter
när alla hör, sant eller osant, den feges anekdoter






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-19 08:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Använder så sällan mobilen som tur är.
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP