Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden kanske ändå

kan röra

stigarna, vattenbrynen

fållorna

 

fiska upp

haka av

släppa fri

 

en liten upplyst fyr

med ett stort varmt rum

bara för ditt hjärta

 

kanske för att igår

var tung

ur fas

bolmande

blev du äntligen

så tömd

på gammal lort

 

att det lilla havsdoftande

tornet

får lov att röra

din panna

vid kvällsdimman

trevande

nära

veckla ut din

gråt

 

tills du blir hela havet

 

 

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-19 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Du skriver så vackert


2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter