Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång på gång

Solnedgång
på gång
Dagen övergår till kväll
dagen får sin sista smäll

Natten kliver in
kvällen är inte längre din
Det blir svart
som natten

På natten frodas ondskan
man ser ingen grönska
För mörkret äter dig
du förlåter ej

Men plötsligt skimrar ett svagt ljus
dagen återkommer du blir vis
Du går upp och lämnar mardrömmen
ser dagen igen och dagdrömmer

Att lyckan kommer till dig
idag eller snart
Hoppet gör att du lever
en dag till med mindre feber

Och kanske finner du lyckan
och inte olyckan
Men du försökte i alla fall
en gång till




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-19 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet.
2013-03-19

  Nina.H
Stark berörande text..mycket bra skrivet!
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP