Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt öga bor ett hav

I mitt öga bor ett hav
Ett saltstänkt hav
Det finns inga milsvida sandstränder
Bara vassa och farliga stenar

I det havet bor ångest, sorg och smärta
Ingen värmande sol ger spegelblänk i vattnet
Inga glada skratt eller skrattande måsar
I det havet rinner bara saknad

I mitt öga bor ett hav
Ett oändligt hav
Salt, ogästvänligt och hårt
I mitt öga bor all den smärta jag känner efter dig




Fri vers av Qvittra
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-19 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre

En vacker och berörande dikt ...

Enbart titeln är en dikt i sig ...
ger så mycket tankar och bilder ..
2013-03-26

  Sunlight
väl gestaltat
smärtsamt



2013-03-22

  Ninananonia VIP
Berör..
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Qvittra
Qvittra