Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du frågar hur jag mår

Du frågar hur jag mår
Jag svarar jo tack det går
Inom mig går det inte alls
Men det är lättast att dra en vals
Inte säga som det är
Att det gör så ont att du inte finns här

Du ser på mig och jag ser ut som förr
Det du inte ser är att i hjärtat finns en stängd dörr
En dörr bara för dig min älskade man
En dörr som jag önskar jag öppna kan

Men den är stängd med endast en liten glipa
Och jag kan inte det ofattbara begripa
Förstå och ta in det hemska som hänt
Även om smärtan och sorgen jag känt

Mitt liv blev så ensamt och tyst
I huset hörs nästan inte ett knyst
Bara mitt hjärta som dunkar och slår
Av sorgen och saknaden så svår

Du ser på mig och jag ser ut som förut
Men den dagen du sprang före till en annan värld
Då tog mitt gamla liv slut
Och kvar blev jag i min låtsasvärld

En värld där jag låtsas att allt är som förr
Där det inte finns någon stängd dörr
Där du för alltid är hos mig
En värld där jag får fortsätta älska dig
Stryka din kind och krama din hand
Där vi lever tillsammans i samma land

Inte som nu i olika länder
Utan en chans att ta varandras händer
Ensamma vandrar vi på varsin strand
Blickar upp på varsin himlarand
Önskar vi vore tillsammans igen
Vandrandes hand i hand på grönskande äng

Älskar dig för evigt Jörgen med stor sorg och saknad i mitt hjärta




Fri vers av Qvittra
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-26 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvittra
Qvittra