Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Ensamhet är som ett stort mörkt hål
Som en kall hand som vrider om
Som ett öppet sår som ömmar

Ensamhet känns som utanförskap
Som att man står bredvid och tittar på
Som ett liv utanför andras liv

Ensamhet kan vara skönt och självvalt
Men också fyllt av ångest och sorg




Fri vers av Qvittra
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-26 10:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra beskrivet..
2013-05-26

  träsnidaren
Mycket insiktsfull text. Talande och bra.
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Qvittra
Qvittra