Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ser

Ingen ser mina tårar som rinner
Ingen hör mitt hjärta jämra sig
Ingen ser den slocknade blicken i mina ögon
Ingen förstår hur svårt detta är




Fri vers av Qvittra
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 13:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Qvittra
Qvittra