Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert

Solens strålar letar sig mot frostig snö
Nästan ljudlöst hörs mjuka tassar mot det vita
Himlens valv lyser oändligt blått
Vackert




Fri vers av Qvittra
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 13:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Qvittra
Qvittra