Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna

I skuggornas dal springer de på lätta fötter
Snabbt som vinden
Änglarna

Finns där
Men inte förnimbara
Fotspår som inte syns
Änglarna
Omsluter och omgärdar
Mjukt
Kan nästan känna
Änglarna

Klockor som klämtar
Lovsång som sjungs
Ännu en gäst har kommit
Välkomnar
Änglarna




Fri vers av Qvittra
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-19 15:47



Bookmark and Share


  Sunlight
så fint...
2013-03-22

    ej medlem längre
En fin text att tycka om - och det gör jag!
2013-03-20

    ej medlem längre
Så fint du skriver om änglarna.
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Qvittra
Qvittra