Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll det uppe


Hoppet

För du får aldrig tappa bort det då det kanske är

den enda chans som du har kvar

när någonting skiter sig

När du känner dig så naken bar

Så håll huvudet högt vart du än är så ska du få se

att allting i slutändan bara blir bra

För det försöker i alla fall jag göra när det många gånger

ser som mörkast ut

När allting känns som det bara ska ta slut

När det är akut

Då håller jag hoppet uppe...

Ken Cassel
19/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-19 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga ord om hoppet vi aldrig får tappa.
2013-03-19

  Rise Little One
Lätt att säga... Men så klart att du har en poäng i det.
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel