Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 18 mars: Asien - Vapenhandelns nya centrum


Ska ni handla vapen

Ska ni handla vapen
flytta till Asien
Europa är i kris
exporterar allt till billigt pris

Kina är nu på topp fem
över världens ”game over”
Lilla Sverige står sig bra
vi är tolva hurra

Vi är så duktigt neutrala
säljer till demokratiska glada
Såsom Indien, Pakistan,
Saudiarabien, Thailand

Grekland rasar som vapenkund
nu har de gjort en ”John Blund”
Sänkt sina inköp med 61 procent
4:e platsen kommer inte igen på pränt

Afrika börjar också ge svar på tal
ökar inköpen med 350 procent till sin arsenal
Ska man börja bli rädd
eller är skadan redan skedd

Men Europa räddar sig nog ur krisen
sjuka och arbetslösa får riset
Då börjar de hopplöst tjuta
och militären får skjuta

Rensar bland patrasket
med nya kulor i facket
Så är ordningen återställd
lite krig ordnar allting i rätt ledd

Rensa bort lite människokostnader
lite spill med friska soldater ger oss inte spader
Att offra dem är ett lätt trix
för att bibehålla överhöghetens lyx






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-19 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nog sant det
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP