Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av änglar är du kommen


och av änglar ska du åter varda

Ja, jag ska se till min lilla ängel att du för alltid

är utom all fara

För det är det minsta jag kan göra för dig

För det var en dag då min himmel var riktigt grå

som du kom ner flygandes från himmelen den blå

för att mig hälsa på

Hjälpa mig att må så mycket bättre

Vilket du lyckades med också

Och nu när du tänker flyga upp till himmelen igen

så har jag det så himla svårt

för att säga Hej då

som jag hoppas att du vill förstå

Tycker numera om dig så jätte mycket...

Av änglar är du kommen!

Ken Cassel
19/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 549 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-19 21:46



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Såg att min vän Lynx hade bokmärkt denna dikt och det förstår jag mycket väl *ler* Din dikt suger och ger hopp trots sitt vemod/kram
2013-04-03

  Ninananonia VIP
:) så fin :)
2013-03-20

  Lynx63 VIP
KRAM min fina vän.
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel