Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott

Nu när du sover, står jag gärna och tittar på dig.

Sätter mig på huk vid din sida, smeker din kind, och viskar i ditt öra
- Jag älskar dig

Jag hoppas dina drömmar för dig till det stället vi vill vara på.
Du är så vacker vill inte lämna din sida.

Lägger täcket över dig så du inte fryser.
Kysser dina läppar, du ler!

Känner du min närvaro?
Sov gott min älskade







Fri vers av Angel of love
Läst 401 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-20 00:40



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvlig läsnnig
2013-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
En ljuvlig bild...stämningsfull...
2013-03-20

  Ole Sunnerfjell
Så fint du planterar orden in i drömmen med vägen kantad av bomull och kärleksfull beröring
2013-03-20

  Nina.H
Vackert och ömt..
2013-03-20

  Ninananonia VIP
Så fint..
2013-03-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint...varma kärleksfulla ord
2013-03-20

  Lars Hedlin
Den känslan är vacker och varm...
2013-03-20

    ej medlem längre
Mmmm. Du upplevdes som i en dröm. :)
<3
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love