Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mejlkorrespondenser inspirerar ofta


många tänker litet så, varje dag ( choka )



man vill så läsa


nästa ord; veta vad som


kan komma sedan



vad menar människan nu?



tänker varje dag:


ser personen framför


själv, längre än någon?


men mindre och svagare


tvillingssjäl, det går


ej ändra, ej av dem själv;


att ödet leker-


man blundar, blir förfärad;


talar inte för någon






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 121 gånger
Publicerad 2013-03-20 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran