Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 19 mars: Kvinnor drogade och rånade män de träffat på dejtingsajt


Män är så elaka nu får de smaka

Män är så elaka
nu får de smaka
På sin egen piska
när de fiskar
På dejtingsajter
där får de toppfajter
Med grymma kvinnor
med medeltida häx-anor

De använder ett gift så starkt
lite väl magstarkt
Krävs återupplivningsutrustning
för att lagligt använda denna berusning
Nu anklagas dejtingligan
för tio rån men det kan stiga
Mörkertalet är stort
om brott av denna sort

Männen skäms
om de omnämns
I detta sammanhang
för sitt engagemang
Lurade av snälla ord
som gjort dem bortgjord
Snälla söta trevliga
vackra underbara snygga

Superlativerna är många
som väller ut från dessa häxors tunga
Klart som tusan att de ska skämmas
det är nästan så de borde stämmas
De har utnyttjat stackars feminina varelser
som behöver mera pengar till försyndelser
Har du inte minst sju miljoner på banken
ska du inte ens komma på tanken

Att dejta en snygg tjej
utan att veta att hon inte vill ha din grej
Jag antar att hon var snygg
känner mig i min gissning trygg
Alla häxor ser ut som änglar
men på insidan är det svart färg som blänker
Egentligen ska alla dessa killar vara lyckliga
för att de överlevde denna osmakliga liga

Det gick fort och relativt smärtfritt
även om uppvaknandet ej var komplikationsfritt
Jag vet
av egen erfarenhet
Jag tillhör de dumma
inte de skumma
Men betänk att ni gift er
då hade de rånat er på mycket mer

Då hade ni stått där naken
med ingenting ens på baken
Skämtet hade legat på er och er trasiga cykelslang
ni hade varit värdelös hemlös och pank
Nu har ni bara er kvinnliga rädsla
som minnen av denna läxa
Och ni behöver det svärdet
i denna falska värld




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-20 02:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kanske var en nyttig läxa
2013-03-20

  SatansSon VIP
läskig verklighet. har tänkt gå med i zookzks m,enm inte kunnat använda kortwert eftersom jag har fishing i min dator,
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP