Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagstankar

Tydligen når jag aldrig fram
orden jag binder samman
rör dom ens er själ?
En ända millimeter

Jag slår
och ni bara skrattar
jag skrattar
och ni bara slår

Det gör ont
jag skriker mina ord och ni bara berör
petar
slår

Det går hål
det läcker ut
allt i mig går sönder
och jag orkar inte skrika mer




Fri vers (Fri form) av altruistisk
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-20 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk