Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 19 mars:Hemlösa får hästlasagne


Tack gode Gud för maten

Tack gode Gud för maten
nu får hemlösa mat i välfärdsstaten
Fem ton gratis hästlasagne
är det en reklamkampanj

Axfood säger att företaget
de köpte den av släpper taget
Vill inte ha tillbaks lasagnen
och Axfood vill inte slänga den

Men självklart är det lycka
hos prästen i S:ta Claras kyrka
Att kunna hjälpa många utsatta
och kunna berätta om Guds godhet

När staten sparkar på de svaga
med nya konstiga lagar
Är detta Guds nya sätt
att hjälpa de utslagna att äta sig mätt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-20 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är säkert ett av sätten att ge svältande mat
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP