Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorna kom för tidigt.

Vårkänslorna har kommit in i kroppen tidigare än våren själv.

Men med dig vid min sida ler jag, njuter jag och älskar jag.

Mina känslor bubblar och pirret i magen får mig att skratta.

Även om du inte är här så gör du mig lycklig och glad.

Vaknar och känner din närhet i min själ.

Ibland är livet mer än underbart.




Fri vers av Angel of love
Läst 324 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-21 09:40



Bookmark and Share


  erkki
Jag ler! Snart kommer värmen. Och då ... <3
2013-03-23

  Ninananonia VIP
Underbart
2013-03-22

  E.Eriksson
Fin :)
2013-03-21

    ej medlem längre
Härligt! Du skriver med sån inlevelse att jag kunde plocka fram det minnet- känna så- fast det är fjärran från vår!
2013-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vårkänslorna kan dyka upp lite nu och då...en glad dikt...fint...
2013-03-21

  Lars Hedlin
Härlig underbar värma ;)
2013-03-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint och känsligt...som våren...
2013-03-21

  Maj-Lis VIP
Fint...svårt att stoppa vårkänslor
2013-03-21

  Nina.H
Det spritter av energi och glädje i din text, vackert!
2013-03-21

    ej medlem längre
Härlig dikt som sprudlar av känslor. Får hjärtat att bli varmt. <3
2013-03-21

  Ole Sunnerfjell
Så fint och varmt. Likt en fjäril segla över, se, inte röra men beröra så djupt
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love