Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens fågel frihetens fågel

Frihetens fågel
frihetens fågel
Var det verkligen dig jag hörde
jag hoppas jag dig inte störde

Har inte rätten att ropa efter dig
du måste komma till mig
Så jag vet att jag inte har fel
för alla påstår att självmord är fel

Jag har kämpat
och flämtat
Med tunga andetag
varje dag

Hoppats att du kommer
och säger att allt är bra
Viskar sen ömt
som i en dröm

Kom nu så flyger vi
och tillsammans sjunger
Vår glada sång
om vår nya vår

Men nu är det sant
du är här, så galant
Allt är precis som i min dröm
nu kommer äntligen en härlig sömn

Fågeln ler och sjunger glatt
kom nu min kära skatt
Jag älskar dig nu flyger vi iväg
härifrån ut i en vacker värld

Nu försvinner din smärta
du slipper sova på en ärta
Slipper all press
och stress

Behöver inte längre frysa
rysa
Utomhus
när vädret är bus

Hunger försvinner
blodet rinner
Magen slutar krångla
du får med mig hångla

Kramas kyssas
pussas
Du får lika mycket kärlek
som din rygg och axlar värkt

Åh du får tusen gånger tusen mer kärlek
jag överöser dig med kärlek
Min kärlek till dig är oändlig
nu ska du få njuta oändligt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 1611 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-21 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP