Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 20 mars: Invasionen av Irak var ett fruktansvärt misstag


Ett fruktansvärt misstag

Ett fruktansvärt misstag
historien upprepar sig efter ett tag
Vem minns inte Nagasaki
så varför förvånas över Irak

Vem minns inte Vietnam
eller har vi glömt deras namn
De var ju människor av skam
och alla kommunister kan offras som lamm

Svenske Palme var mannen som inte förstod
att mot USA använder man en snäll metod
Man går inte ut och kallar dem ” Era satans mördare”
inte konstigt men välförtjänt att han blev mördad

Japanerna anföll en massa krigsfartyg
då förtjänar alla och jag menar alla sattyg
Stora som små, gamla som unga, civila död
de ska betala tillbaka för de föddes med gult blod

Irakierna hade massförstörelsevapen
dessutom var Saddam galen
Lyssna inte på den dumma svensken
Blix är en oförstående hemsk en

Kom ihåg att vi satte Gud på kartan
annars hade USA inte existerat på mattan
De röda indianerna hade ju inget vett
Utrota dem var rätt, deras hat mot vita var utbrett

Skyll inte allt elände på oss
vi räddar ju er från att slåss
Men bråka inte med oss
Snacka inte skit om oss

Då får du en atombomb i skallen
du ska veta att det är vi som har makten
Och över allt och alla bestämmer takten
är du inte med oss, är du emot oss och förtjänar slakten

Gula vita röda svarta alla kan vi enas
om vi över makten förenas
Till att veta att USA är Guden
som bestämmer alla buden

Så passa er Iran och Nordkorea
tro inte att ni kan dominera
Som oss på denna runda planet
det finns bara plats för USA i detta palats





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-21 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Krig är alltid misstag som alla förlorar på.
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP