Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte du fanns


I mitt hjärta skulle jag ha en stor reva

Det är du som gör att jag vill leva


Mitt hjärta slår för dej varje dag

Och jag älskar dej, ja det gör jag


Om inte du fanns skulle man kunna bränna mej på bål

Det som skulle funnits i mitt hjärta är ett stort hål


Det är du som gör mina år roliga

Och mina dagar soliga


När jag seglat vilse är det du som tar min hand

Och visar mej vägen tillbaka till land





Bunden vers (Rim) av FeP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-21 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP