Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medans hon sover (While she is asleep- svenska)

Jag hör hennes andetag
Det låter inte högt, men jag hör dem ändå
Hennes dimmiga drömmar
Brevid mitt glasklara medvetande
Hon är något av det finaste jag har
Som jag någonsin haft
Nu sover hon stilla bredvid mig
Hennes dag har varit full av nya erfarenheter
Jag är inte medveten om dem alla
Men jag är säker på en sak
Jag hoppas hon haft en bra dag
Om inte, finns jag här
Men för nu vet jag bara
Att hon sover lugnt bredvid mig
Jag är glad att hon finns här
Hon är i mitt trygga förvar
Medans hon sover




Fri vers av FeP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-13 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP